• Vragen? Bel ons (+31)6 579 959 61

De Dutch Obesity Academy is trots om een aanvullende opleiding te kunnen presenteren in haar pakket: een e-learning speciaal gericht op de eerste lijn. Deze e-learning is ontwikkeld in samenwerking met Obesitas Platform, Medonline en dr. Langens, huisarts. Het betreft een opleiding die voor elke professional die werkt met obese patiënten geschikt is, maar bij uitstek praktische handvatten moet bieden aan huisartsen, POH verpleegkundigen, lifestyle coaches, diëtisten, fysiotherapeuten, thuisverpleegkundigen, kortom iedereen die in de eerste lijn te maken krijgt met obesitas patiënten.

Ook in deze opleiding zijn de betrokken docenten professionals die landelijk en internationaal een ruime staat van dienst hebben bewezen. Stapsgewijs zult U worden meegenomen in een leergang die de complexiteit van obesitas weergeeft, op een eenvoudige manier uitgelegd. Maar U zult vooral leren dat U moet luisteren naar uw patiënt en het leed dat er schuil gaat achter de ziekte, en hoe U uw patiënt het beste kan helpen met concrete tips en adviezen in uw praktijk.

Het voordeel van de e-learning is dat U deze opleiding kunt volgen in uw eigen tijd, op een moment en in een tempo dat U het beste uitkomt. Bijvoorbeeld op een herfstachtige regenachtige avond kunt U inspiratie opdoen welke veranderingen U kunt doorvoeren in uw praktijk. Maar U kunt na het volgen van de e-learning ook altijd gebruik maken van de link als naslagwerk.

Wij wensen U veel plezier en inspiratie met deze e-learning!

Mede namens de Dutch Obesity Academy

Jan Apers
Taco Klem

GA NAAR E-LEARNING

Correspondentieadres

Dutch Obesity Academy

  • Maaskade 119, 3071 NK Rotterdam
  • 06 579 959 61
  • info@dutchobesityacademy.nl

Over Dutch Obesity Academy

Obesitas moet gezien worden als een chronische ziekte. Kennis en nieuwe inzichten over de oorzaken en behandeling van obesitas veranderen in snel tempo.