• Vragen? Bel ons (+31)6 579 959 61

Algemene voorwaarden

 1. Algemene voorwaarden
  1. De Dutch Obesity Academy behoudt zich het recht voor, bij onvoldoende deelname de opleiding geen doorgang te laten vinden.
  2. De Dutch Obesity Academy informeert hier omtrent zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 3 weken voor aanvang van de opleiding. In geval van annulering wordt reeds betaald opleidingsgeld volledig gerestitueerd.
 2. Betalingsvoorwaarden
  1. Het lesgeld dient 6 weken voor aanvang van de opleiding volledig te zijn voldaan.
 3. Annuleringsvoorwaarden
  1. Iedere cursist heeft na inschrijving nog 14 dagen bedenktijd. Hierna treden de annuleringsvoorwaarden in werking.
  2. Annulering dient altijd schriftelijk, via email, uiterlijk 6 weken voorafgaand aan de eerste lesdag, te geschieden.
  3. In geval van annulering tussen 6 en 4 weken voor aanvang van de opleiding, is de cursist 50% van het lesgeld verschuldigd aan de Dutch Obesity Academy.
  4. In geval van annulering binnen 4 weken voor aanvang van de opleiding, is de cursist 100% van het lesgeld verschuldigd aan de Dutch Obesity Academy.
  5. Bij annulering zijn wij genoodzaakt € 200,- administratiekosten in rekening te brengen.
  6. In geval van annulering is de restitutietermijn 7 werkdagen. 
 4. Tussentijdse opzegging
  1. Teruggave van een gedeelte van het opleidingsgeld is alleen mogelijk wanneer een tussentijdse beëindiging van de opleiding het gevolg is van ernstige ziekte of calamiteit. Een en ander geschiedt na wederzijdse overeenstemming.
 5. Auteursrechten
  1. Het auteursrecht dat verband houdt met de opleiding blijft eigendom van de Dutch Obesity Academy.
  2. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het de cursist niet toegestaan om het opleidingsmateriaal anders dan voor eigen gebruik te gebruiken, of om op enigerlei wijze het opleidingsmateriaal te verveelvoudigen en / of te verkopen, of aan derden beschikbaar te stellen.
 6. Klachten
  1. Indien u een klacht heeft of een bericht wilt sturen naar de vertrouwenspersoon van de Dutch Obesity Academy, dan kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via post naar Dutch Obesity Academy, t.a.v. Dr. M. Dunkelgrün, chirurg Franciscus Gasthuis & Vlietland, Postbus 133, 2660 AC Bergschenhoek.
  2. De cursist zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 2 weken, een schriftelijke ontvangstbevestiging worden toegezonden.
  3. De klacht wordt binnen 4 weken door middel van een schriftelijke reactie inhoudelijk beantwoord.
  4. Indien deze termijn niet gehaald wordt, zal aan de cursist kenbaar gemaakt worden binnen welke termijn de klacht alsnog inhoudelijk zal worden beantwoord.
  5. Indien de klacht niet naar tevredenheid is beantwoord, kunt u zich richten tot het bestuur van de Dutch Obesity Academy.
  6. Te allen tijde zullen de vertrouwenspersoon en het bestuur aan hun geheimhoudingsplicht voldoen.
 7. Geheimhouding en privacy
  1. De Dutch Obesity Academy respecteert de privacy van haar cliënten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Correspondentieadres

Dutch Obesity Academy

 • Maaskade 119, 3071 NK Rotterdam
 • 06 579 959 61
 • info@dutchobesityacademy.nl

Over Dutch Obesity Academy

Obesitas moet gezien worden als een chronische ziekte. Kennis en nieuwe inzichten over de oorzaken en behandeling van obesitas veranderen in snel tempo.